Imatge Espai Natural de l’Estany de Sils

Espai Natural de l’Estany de Sils

És un dels més importants de la Catalunya interior; conté una gran varietat d’hàbitats com zones humides, prats inundables i boscos de ribera.

Imatge Activitats per a grups i escoles

Activitats per a grups i escoles

Gaudeix d’una experiència especial a l’Estany de Sils a través d’una de les activitats que oferim. Si vols més informació, no dubtis a contactar-nos.

Imatge Visita guiada a l'Estany de Sils

Visita guiada a l'Estany de Sils

Sabies que aquest estany es va dessecar completament? Saps quina biodiversitat hi podem trobar actualment? Quins projectes s'hi duen a terme? Si vols saber això i molt més, anima't i vine!

Imatge Descobreix els nostres itineraris

Descobreix els nostres itineraris

L'Estany de Sils disposa de diversos itineraris a peu i en bicicleta, al llarg dels quals descobrireu els particulars ecosistemes de l'Estany de Sils i la seva flora i fauna.

 • Imatge L’Espai Natural de l’Estany de Sils és un dels més importants de la Catalunya interior; conté una gran varietat d’hàbitats com zones humides, prats inundables i boscos de ribera

  L’Espai Natural de l’Estany de Sils és un dels més importants de la Catalunya interior; conté una gran varietat d’hàbitats com zones humides, prats inundables i boscos de ribera

  Aquest mosaic ofereix un gran potencial per a la biodiversitat, per aquest motiu l’Estany de Sils s’inclou dins la xarxa d’Espais Naturals Protegits de Catalunya i forma part de la Xarxa Natura 2000, que engloba el conjunt d’espais protegits a nivell europeu.

  Fa 300 anys era un dels estanys més importants de Catalunya, fins que va ser dessecat a mitjans del segle XIX.

 • Imatge L’any 1998 va començar la restauració de l’actual llacuna permanent i dels prats inundables per recuperar la seva riquesa biològica

  L’any 1998 va començar la restauració de l’actual llacuna permanent i dels prats inundables per recuperar la seva riquesa biològica

  Avui tenim un sistema de zones humides en vies de recuperació amb un gran potencial natural i treballem perquè, ben aviat, aquest espai natural protegit esdevingui de gran rellevància per la conservació de les zones humides del nostre país.

 • Imatge Plantes
Imatge Visita'l

Visita'l

Tota la informació que necessites per preparar de la teva visita i venir a gaudir de l'Estany de Sils

Imatge Coneix-lo

Coneix-lo

L'Estany de Sils és un espai emblemàtic de la Selva per la seva història i la seva rica biodiversitat.

Imatge Projecte

Projecte

Coneix les organitzacions que custodien aquest espai natural i el pla de gestió per conservar-lo.

 • Activitats per a grups i escoles

  Gaudeix d’una experiència especial a l’Estany de Sils a través d’una de les activitats que oferim. Si vols més informació sobre les visites guiades i les activitats d’educació ambiental, no dubtis a contactar-nos.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM

 • Òrgans gestors i col·laboradors

Imatge Logo Fundació Emys
Imatge Logo Fundació Catalunya La Pedrera
Imatge Logo Ajuntament de Sils
Imatge Logo Generalitat de Catalunya
Imatge Logo Agència Catalana de l'Aigua