Espai Natural de l’Estany de Sils

Espai Natural de l’Estany de Sils

És un dels més importants de la Catalunya interior; conté una gran varietat d’hàbitats com zones humides, prats inundables i boscos de ribera.

Activitats per a grups i escoles

Activitats per a grups i escoles

Gaudeix d’una experiència especial a l’Estany de Sils a través d’una de les activitats que oferim. Si vols més informació, no dubtis a contactar-nos.

Descobreix els nostres itineraris

Descobreix els nostres itineraris

L'Estany de Sils disposa de diversos itineraris a peu i en bicicleta, al llarg dels quals descobrireu els particulars ecosistemes de l'Estany de Sils i la seva flora i fauna.

 • L’Espai Natural de l’Estany de Sils és un dels més importants de la Catalunya interior; conté una gran varietat d’hàbitats com zones humides, prats inundables i boscos de ribera

  Aquest mosaic ofereix un gran potencial per a la biodiversitat, per aquest motiu l’Estany de Sils s’inclou dins la xarxa d’Espais Naturals Protegits de Catalunya i forma part de la Xarxa Natura 2000, que engloba el conjunt d’espais protegits a nivell europeu.

  Fa 300 anys era un dels estanys més importants de Catalunya, fins que va ser dessecat a mitjans del segle XIX.

 • L’any 1998 va començar la restauració de l’actual llacuna permanent i dels prats inundables per recuperar la seva riquesa biològica

  Avui tenim un sistema de zones humides en vies de recuperació amb un gran potencial natural i treballem perquè, ben aviat, aquest espai natural protegit esdevingui de gran rellevància per la conservació de les zones humides del nostre país.

Visita'l

Visita'l

Tota la informació que necessites per preparar de la teva visita i venir a gaudir de l'Estany de Sils

Coneix-lo

Coneix-lo

L'Estany de Sils és un espai emblemàtic de la Selva per la seva història i la seva rica biodiversitat.

Projecte

Projecte

Coneix les organitzacions que custodien aquest espai natural i el pla de gestió per conservar-lo.

 • Activitats per a grups i escoles

  Gaudeix d’una experiència especial a l’Estany de Sils a través d’una de les activitats que oferim. Si vols més informació sobre les visites guiades i les activitats d’educació ambiental, no dubtis a contactar-nos.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM

 • Òrgans gestors i col·laboradors