FestiNAT, l'aplec naturalista

El FestiNAT, l’aplec naturalista vol ser el dia i el punt de trobada i celebració dels amants de la natura de casa nostra. I enguany en celebrem la segona edició!

El FestiNAT és l’espai on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre naturalistes petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i a la gent que treballa per protegir-la. I el lloc on gaudir-ne amb una mirada curiosa i curosa.

La segona edició serà el dissabte 27 d’abril a Can Moragues, a Riudarenes (la Selva), seu de la fundació Emys, coorganitzadora de l’esdeveniment, junt amb la ICHN, la XCN i OxigeNATs. El FestiNAT serà també la presentació de la Setmana de la Natura, per donar a conèixer les entitats del conjunt del territori i els seus valors naturals.

El preu de l’entrada inclou l’accés a totes les activitats, amb inscripció prèvia per assegurar la disponibilitat.

 

El FestiNAT, un aplec anual i renovat.

Comptem amb contribucions de les persones i entitats que treballen en la recerca, la conservació i la divulgació de la biodiversitat, d’arreu del país i, especialment, amb les de l’àmbit proper. Amb múltiples activitats de camp, pràctiques, xerrades, lúdiques i de formació, per a tots els nivells, per ampliar coneixences, aprenentatges i experiències.

El FestiNAT és obert a tothom, pensat per tenir cura de les diversitats, amb espais de calma, pensant en totes les franges d’edat -de la infantesa a la veterania-, nivells d’expertesa i sensibilitats. Obert a les arts -plàstiques, musicals, literàries, culinàries-, entenent que la natura també és cultura.